Office 365

Microsoft Office 365 öppnar dörrarna för en simpel och igenkännbar IT-miljö som är lätt att anpassa till eran verksamhet. Office 365 kan erbjuda tillgång till olika typer av dokument, lagring, presentations- och kommunikationsverktyg som kan underlätta arbetet och kommunikationen på eran arbetsplats. För dig som använt de klassiska Office-paketen är den stora skillnaden att du kommer åt programmen och dina filer oberoende av var du befinner dig så länge du har en internetuppkoppling. Molntjänsten OneDrive ingår i Office 365 vilket gör att du enkelt kommer åt just dina filer från en annan enhet. Med Office 365 kan du effektivisera din verksamhet och använda de programvaror som just du är i behov av.

Varför Office 365?

Med Office 365 arbetar du med några av världens mest använda program, som till exempel:
Word, Excel, OneNote, Outlook och Powerpoint. Oavsett om du vill skriva, räkna ut budgetar, eller skapa proffsiga presentationer. Med Office 365 får du en helhetslösning helt enkelt, som dessutom är molnbaserad. Vilket gör att du kan nå programmen och filerna från vilken enhet med internetuppkoppling som helst. Med OneDrive kan du dessutom får ständig tillgång till allt ditt innehåll var du än är.

Vad är OneDrive?

Med Microsoft OneDrive kan du säga farväl till tunga e postbilagor eller borttappade filer. OneDrive är Microsofts molntjänst som ingår i Office 365. Med OneDrive kan du spara alla dina filer och mappar online. Vilket ger dig tillgång från alla dina enheter. Starta din Powerpoint Presentation på din arbetsdator och avsluta den hemma på din dator där. Med OneDrive ges också möjligheten att samarbeta och dela filer med andra. Om du och en kollega skall tillsammans räkna ut årsbudgeten i Microsoft Excel så kan ni bägge två arbeta i samma dokument. Du kan även spara dina viktigaste filer i ”Personligt valv”, ett skyddat område i OneDrive.

Migrering Office 365

Allt fler företag & organisationer upptäcker enkelheten med Office 365 och fördelarna med deras molntjänster. Vi kan hjälpa dig som vill migrera till en Office 365 miljö, oavsett hur din nuvarande lösning ser ut.

Support Office 365

Med ett brett utbud av tjänster som Office 365 kan det ibland uppstå utmaningar. Som det stundtals kan vara svårt att lösa själv. Då finns vi på Liminity här för att ge er support i Office 365.

Säkra upp Office 365

Att ni tagit steget att välja Microsoft Office 365 är en bra början. Microsoft håller till stora delar Office 365 säkert, men det krävs också från användaren att konfigurera det på rätt sätt.

Skicka en förfrågan och få snabb återkoppling!

Fyll i formuläret med de uppgifter som du vill, vi återkommer så snabbt vi kan till dig!

Kontakta oss