IT Support

Vi får er IT att fungera igen! 

IT finns överallt i det moderna samhället, och det är svårt för företag att undgå det nya datoriserade samhället. Därför finns Liminity, för att hjälpa dig med dina IT relaterade problem, små som stora. Vi är ett för närvarande litet företag med en stark passion för IT. Trots vår storlek arbetar vi alltid för att lämna stora avtryck i form av att leverera skräddarsydda och säkra IT-lösningar. Även de minsta problemen i en IT-miljö kan lämna stora konsekvenser. Vi kan leverera vår IT-support till små och stora företag. Oavsett om du har idag en stor IT-avdelning som behöver extra support eller om du inte alls har en avdelning. Då kan vi på Liminity hjälpa er!

Support av IT med Liminity!

Att dagens samhälle kretsar runt IT råder det idag inga tvivel om. Det finns otaliga system och kopplingar som man måste ha koll på idag. Det kan vara extremt svårt och kostsamt för en organisation att bygga en egen IT-avdelning som skall ha koll på alla system. Just därför finns företag som oss på Liminity. IT-konsulter som kan på kort varsel ge er organisation support med er IT, när det behövs som mest!

När ni kontaktar Liminity får ni erfarna IT-konsulter som kan hjälpa er med både kortvariga och långvariga lösningar. Vi vet av erfarenhet att flexibiliteten med att plocka in IT-support vid behov är guld värd för en organisation. Därför kan vi både erbjuda lösningar där ni betalar en fast offert för arbetet. Passar det bättre med timdebitering? Då ordnar vi självklart det också!

Med oss väljer du betalningsmodellen som passar er verksamhet bäst, till exempel med timbankar eller löpande avtal.
Det skall vara enkelt för er som kund att få hjälp vid behov. Från Liminity levereras det alltid drivna konsulter i världsklass som kan bemanna er IT-supportavdelning, både 1st line konsulter och konsulter som kan klara av 3rd line. Samtliga av våra konsulter har erfarenhet och kunskap inom ITIL.

Onsite Support

Alla tekniska problem kan dessvärre inte skötas bakom en skärm. Om du som kund plötsligt råkar ut för ett sådant problem, som kräver en teknikers närvaro. Då är vi på Liminity alltid redo att hjälpa dig.

Datorinstallationer

Vikten av en fungerande dator behöver man knappast nämna idag. Allting hos ett företag sker nästan idag via en dator. Ta hjälp i uppsättning av er nya datorer!

Nätverksinstallationer

En nätverksinstallation på ett företag är en helt annan historia än att koppla upp ett nätverk hemma som privatperson. Få hjälp med en säker & effektiv nätverksinstallation!

IT-Säkerhet

IT-säkerhet har i samband med att allting digitaliserats blivit en vital del för företag, organisationer, kommuner och myndigheter. Få en kostnadsfri konsultation av er IT-säkerhet.

Skicka en förfrågan och få snabb återkoppling!

Fyll i formuläret med de uppgifter som du vill, vi återkommer så snabbt vi kan till dig!

Kontakta oss