Azure

Microsoft Azure är den ständigt växande molnplattformen som ger tillgång till ett obegränsat antal servrar och tjänster med lagringsutrymmen världen över.

Azure erbjuder ert företag en uppsjö startklara tjänster, bara ett klick bort, där ni endast betalar för de resurser ni utnyttjar i stunden. Tack vare att det är en öppen plattform med en kollektion av flertal integrerade tjänster har du möjlighet att skapa din miljö så väl anpassad för dig som möjligt. Azure kan sömlöst integreras med befintlig infrastruktur och är klar att användas som en förlängning av ert befintliga datacenter. Flexibiliteten hos Azure gör att det blir enkelt för all typ av skalning för eran verksamhet.

Lösningsorienterat med Azure!

Anledningen att välja Azure framför en On-prem lösning är för att öka enkelheten och samtidigt minska driftkostnader, elkostnader och enbart betala för det du använder. Med Azure behöver du som kund inte tänka på det fysiska angående din server och med oss till din hjälp som support behöver du knappt tänka på resten!

Säkerhet, innovation, sömlös integration och stöd för alla operativsystem och utvecklingsspråk. Med Azure får du en tjänst som du enkelt kan förvandla till din egen. Över 100 tjänster har du att tillgå som skapar, distribuerar och hanterar program. Den portföljen av tjänster är dessutom ständigt växande för framförallt applikationer, lagring och identitetshantering. Idag är det den bredaste och mest innovativa molnplattformen för utveckling och drift av såväl applikationer som infrastruktur.

Börja att förvandla dina idéer till lösningar med Microsoft Azure och ta hjälp av Liminity för att komma igång. Med Microsoft Azure har du möjlighet att både sänka dina kostnader och minska komplexiteten, med en säker molnlösning!

Migrering till Azure

Behöver även er verksamhet hjälp med migreringen till Microsoft Azure?
Vi kan hjälpa er att modernisera er verksamhet genom migrering till molnet och Azure.

Skicka en förfrågan och få snabb återkoppling!

Fyll i formuläret med de uppgifter som du vill, vi återkommer så snabbt vi kan till dig!

Kontakta oss