Pionjärer inom IT. Vi är framtidens bolag med fokus på kunder och medarbetare! 🚀

Liminity är det innovativa IT-konsultföretaget som revolutionerar branschen genom att sätta både medarbetare och kunder i centrum. Genom att erbjuda Sveriges bästa villkor och förmåner skapar vi en arbetsmiljö där våra kunniga IT-konsulter kan prestera på topp. Vi satsar på långsiktiga relationer, anpassade lösningar och modern teknik för att möta våra kunders behov. Med Liminity som partner får ni tillgång till engagerade experter som är redo att ta er verksamhet till nya höjder. Tillsammans skapar vi framgång och bygger en ljus framtid inom IT.

om_hero

Ett varumärke format av speciella kärnvärden

Innovativ IT-partner

Vi är det moderna och flexibla IT-bolaget som förändrar marknaden, alltid redo att anpassa oss efter era behov och tekniska utmaningar.

Skräddarsydda IT-lösningar

Vi erbjuder skräddarsydda IT-lösningar och snabba resultat, tack vare vår tekniska expertis och engagemang för att överträffa era förväntningar.

Fokus på medarbetare

Vi är det moderna och flexibla IT-bolaget som förändrar spelplanen, alltid redo att anpassa oss efter era behov och tekniska utmaningar.

Schysst bolag med utmärkelser

Vi är stolta över att ha blivit utsedda till DI Gasell 2022 och ha erhållit UC Guld, vilket bekräftar vår starka tillväxt och hög kreditvärdighet.

Framtidens IT-bolag.

Sammanfattningsvis är vi framtidens IT-bolag som kombinerar innovation, kundfokus och medarbetarnas välmående för att erbjuda högkvalitativa och skräddarsydda lösningar inom IT-branschen.

2016

Liminity grundades med visionen om att skapa ett konsultföretag som sticker ut från de reguljära konsultföretagen när det gäller medarbetarutveckling och leverans.

2017

Företaget påbörjade ett väldigt lyckat samarbete med en stor svensk kommun som fortlöper än idag.

2018

Liminity uppnår AA-certifiering av Bisnode som är den högsta kreditvärdigheten för företag som funnits under 10 år.

2019

Vi startade ett affärsområde med fokus på småföretag och helhetslösningar inom IT.

2020

Företaget är totalt 10 stycken medarbetare med fokus på att bli åtminstone 10 till nästkommande år!

2021

Samarbete med globala distributörer. Vi kan erbjuda hårdvara och licenser till ett förmånligt pris med flexibla betalningsmodeller. 

2024

Liminity är ett av dom mest framgångsrika IT-konsultbolagen i Stockholm och specialister på moderna tjänster. Vill du vara med på resan? Ansök jobb här!