Med Liminity som teknisk IT-partner så kan er organisation lugnt luta er tillbaka och fokusera på de arbetsuppgifter som ni är bäst på. Vi har möjlighet att både understödja er nuvarande IT-avdelning med expertis, eller ta hand om hela er IT-miljö, från molntjänster, servrar och infrastruktur till kontors och arbetsplats-IT. Vi är extremt flexibla i vårt arbetssätt och vår debiteringsmodell.
Vill du ha en fast offert för en specifik leverans? Eller passar timdebitering bättre? Med oss väljer du betalningsmodellen som passar er verksamhet bäst, till exempel med timbankar eller löpande avtal.


IT-Support

Det skall vara enkelt för er som kund att få hjälp vid behov av en IT-support. Från Liminity levereras det alltid drivna konsulter i världsklass som kan bemanna er IT-supportavdelning, både 1st line konsulter och konsulter som kan klara av 3rd line. Samtliga av våra konsulter har erfarenhet och kunskap inom ITIL.


Cloud/Molntjänster

Molntjänster ger ert företag/organisation en säker, skalbar och tillgänglig serverinfrastruktur. Gör ditt moln lite enklare och lite effektivare, genom att ta in experter på området. Med oss får ni en modernt fungerande plattform som alltid bygger på den senaste tekniken. Vi kan hjälpa er att skräddarsy er molnlösning och både stora & små moln-migreringar. Med oss får du hela kedjan, från förstudie till implementering och förvaltning med möjlighet till ett fast, förutbestämt pris. Vi är specialiserade inom Microsofts tjänster Azure och Office 365, se till att köpa Microsofts tjänster från oss så får ni en svensk partner och svensktalande support.


Automation/Automatisering

Vi kan hjälpa till att automatisera era interna IT-processer med hjälp av Powershell och RPA. Men vi har även erfarenhet av andra programmeringsspråk för att se till automatisera era processer internt.


Konsulttjänster

Att hitta rätt lösningar inom IT är en kompetensfråga. Via oss på Liminity kan du konsulter som täcker hela ert behov, oavsett om du vill ha en fast offert för en specifik leverans eller debitering per timme.