Microsoft 365 - helhetslösning för samarbete och säkerhet.

Slipp huvudvärken med olika system från olika leverantörer. Med Microsoft 365 har ni enheter, filer, möten, mejl och kommunikation på ett och samma ställe.

tjanst_single_hero

Har ni redan eller vill ni komma igång med Microsoft 365?

Oavsett om ni är i startgroparna eller om ni redan har en stor infrastruktur så har vi konsulter som kan stödja era behov.

Säkerhet och skydd
Office 365
Kostnadseffektivt

Skydda verksamheten

Är ni kapabla till att skydda era kunder och medarbetare vid ett angrepp?

Skydd mot cyberhot

Er verksamhet kan skyddas med tekniska lösningar. Det krävs en IT-partner med rätt kompetens för att skyddet ska säkra det som verkligen är viktigt. Den kompetensen får du med oss.

Skydda kunddata

Vi ser till så att er kunddata lagras och hanteras på säkra sätt för att skydda mot obehörig åtkomst, oavsiktlig borttagning samt säkerhetsläckor.

Datorskydd

Vad riskerar er verksamhet idag om obehörig får åtkomst till en dator? Vi skyddar era datorer med avancerade säkerhetsfunktioner som kryptering, tvåstegsverifiering, antivirussystem och övervakning i realtid. 

Skydd mot identitetskompromettering

Vi skyddar era konton och inloggningar mot obehörig åtkomst. Även om ni använder externa system med konton som inte tillhör Microsoft så kan vi skydda de inloggningarna och hantera dem genom Microsoft. Med andra ord så får ni samma skydd och kontroll över alla era konton, oavsett system.

Var produktiv var du än är

Vi hjälper er komma igång med Office 365 så att ni har alla era program och filer på ett och samma ställe. Använder ni idag olika system för mejl och filhantering så flyttar vi enkelt över allting till Office 365!

Microsoft Teams

Teams är en plattform där ni kan hålla onlinemöten, ringa samtal, chatta, dela filer och samarbeta. Mer information hittar ni här.

OneDrive

Med OneDrive går inget arbete förlorat, och all arbete är alltid tillgängligt över alla era datorer och mobiler. Vi kan hjälpa er verksamhet komma igång med OneDrive så att ni slipper oroa er över att förlora arbete. 

Word, Excel, PowerPoint

I Office 365 så ingår väsentligheter som Microsoft Word, Excel och PowerPoint. Beroende på hur era behov ser ut så kan vi ordna så att alla era medarbetare får egna licenser eller så att endast administratörer får det.

E-post- och kalenderhantering

Använd Outlook och Exchange för att komma åt er E-post och kalender. I Outlook så kan ni infoga filer direkt från OneDrive eller skapa bokningar direkt i Teams. Alla applikationer inom Office 365 är sammankopplade och kommunicerar med varandra - vilket effektiviserar er verksamhet markant!

En kostnadseffektiv lösning

Vi effektiviserar era samarbetsverktyg, installationer och hantering av IT vilket resulterar i minskade kostnader.

Vi beräknar investeringsavkastningen

När vi utför en kostnadsfri utvärdering av er IT-miljö så beräknar vi även hur mycket ni kommer spara med en effektivisering av er IT-miljö. Microsoft 365 är stort och ni sparar både tid och pengar över sikt genom att automatisera bort repetitiva uppgifter, undvika cyberhot, ha alla filer på samma ställe och kommunikation via Teams. Tid är lika med pengar och det förstår vi.

Ett varumärke format av speciella kärnvärden

Det här är vi och vad vi lovar våra kunder.

Expertis

Konsulter med certifikat inom olika områden. Vår gemensamma kompetens är bred och täcker många områden inom IT.

Sammanhållning

Sammanhållning mellan våra medarbetare och mot våra kunder är en av alla våra framgångsnycklar. Vi tror starkt på att medarbetare som mår bra leder till kunder som är nöjda.

Leverans

Prioriterad leverans som överträffar era förväntningar. När det kommer till IT så kan ni lita på oss!

Uppdaterade

Ett ungt företag med unga medarbetare till er fördel. Våra konsulter är uppvuxna i en modern tid och hänger med i teknikens snabba utveckling.

tjanst_single_cta

Kom igång med Microsoft 365!

Ta kontakt med oss idag och sätt fart på resan mot en effektiviserad IT-miljö.

Kontakta oss