IT-support vid behov, flexibla betallösningar.

Er verksamhet får tillgång till ett supportnummer som ni kan ringa vid behov. Välj mellan att köpa timmar i förväg eller ett fast månadspris. 

pexels-olha-ruskykh-7504860

Vad gör ni när olyckan är framme?

Vi är er trygghet när tekniken inte gör som ni vill och finns tillgängliga över telefon, fjärrstyrning och på plats hos er.

Akut support
Proaktiv support

Problem uppstår alltid i fel tillfälle.

Den där stora Excel-filen du har lagt många timmar på är borta. Det där viktiga mötet börjar snart och din dator har hakat upp sig. Vi förstår – och vi har flera års erfarenhet av att hjälpa medarbetare med IT som strular i sista sekund.

Fjärrstyrning

På bara några knapptryck tillåter du våra tekniker att ansluta till din dator för att lösa ditt problem. Du ser precis vad som sker samtidigt som du pratar med teknikern. Fjärrstyrningen är säker och fungerar endast när ni har vårt program i gång på er dator och godkänner anslutningen.

Aldrig en förlorad fil

Om ni har Microsoft 365 genom oss så är alla era filer säkra. Oavsett om din dator går sönder eller om du råkat radera en fil så kan vi återställa filen.

För att minska belastning på er IT

Vi arbetar proaktivt med ett förebyggande syfte om att identifiera problem och förhindra dem från att uppstå samt att öka kunskap bland era medarbetare så att de själva kan lösa sina problem. 

Utbildning och självhjälp

Vi finns tillgängliga för att utbilda er personal i form av videomöten och enkla self-help artiklar beroende på hur era behov ser ut. Genom att utöka IT-kompetensen bland era medarbetare sparar er verksamhet både tid och pengar.

Identifiering av orsaker

Genom analysering så kan vi identifiera och åtgärda orsaker till era problem. Genom att åtgärda orsaker till problem så förhindrar vi att problemen uppstår igen så att er verksamhet får mer tid över till viktigt arbete.

Ett varumärke format av speciella kärnvärden

Det här är vi och vad vi lovar våra kunder.

Expertis

Konsulter med certifikat inom olika områden. Vår gemensamma kompetens är bred och täcker många områden inom IT.

Sammanhållning

Sammanhållning mellan våra medarbetare och mot våra kunder är en av alla våra framgångsnycklar. Vi tror starkt på att medarbetare som mår bra leder till kunder som är nöjda.

Leverans

Prioriterad leverans som överträffar era förväntningar. När det kommer till IT så kan ni lita på oss!

Uppdaterade

Ett ungt företag med unga medarbetare till er fördel. Våra konsulter är uppvuxna i en modern tid och hänger med i teknikens snabba utveckling.

tjanst_single_cta

Ge din verksamhet ett extra lager trygghet.

Vi ser till så att ni helt utan extra kostnad har tillgång till våra tekniker.

Kontakta oss