Hårdvara

Vi hjälper er med allt från inköp av ny hårdvara till hantering av redan befintlig hårdvara. Skräddarsytt operativsystem för er verksamhet? Inga problem.

pexels-tranmautritam-326501

Hårdvara är ett brett begrepp. Låt oss göra det enkelt för er.

Ny hårdvara
Intune hantering

Att köpa in ny hårdvara kan vara en djungel.

Det gäller att man köper hårdvara som möter verksamhetens behov. Frågetecken som vilket operativsystem, hur mycket RAM-minne, processor och grafikkraft man behöver till sina datorer kan vara svåra att förstå. Att köpa in datorer som inte klarar av ert dagliga arbete kan vara ett dyrt misstag. Vi går igenom era behov och tar fram hårdvara som lämpar sig efter er verksamhet.

Full koll på er hårdvara

Med Intune så får ni kontroll över verksamhetens hårdvara. Bland annat så kan ni se vart alla era enheter är, låsa dem vid förlust, fjärrstyra enheterna, skjuta ut nya program och applikationer samt ställa in säkerhetsregler. Ni får full kontroll över er hårdvara online oavsett vart ni befinner er.

Ett varumärke format av speciella kärnvärden

Det här är vi och vad vi lovar våra kunder.

Expertis

Konsulter med certifikat inom olika områden. Vår gemensamma kompetens är bred och täcker många områden inom IT.

Sammanhållning

Sammanhållning mellan våra medarbetare och mot våra kunder är en av alla våra framgångsnycklar. Vi tror starkt på att medarbetare som mår bra leder till kunder som är nöjda.

Leverans

Prioriterad leverans som överträffar era förväntningar. När det kommer till IT så kan ni lita på oss!

Uppdaterade

Ett ungt företag med unga medarbetare till er fördel. Våra konsulter är uppvuxna i en modern tid och hänger med i teknikens snabba utveckling.

tjanst_single_cta

Ta kontroll över er hårdvara

Kontakta oss idag så berättar vi gärna mer!

Kontakta oss