Att dagens samhälle revolverar stort runt IT råder det ingen tvivel om. Otaliga IT-system, såväl stora som små, ligger bakom det moderna samhällets funktion. Det är därför oerhört viktigt att ett IT-system fungerar som det ska och inte krånglar. Faktum är att IT-problem kan resultera i stora konsekvenser om problemet inte åtgärdas så effektivt som möjligt. Just därför finns företag som specialiserar sig på IT-support. Liminity är ett Stockholmsbaserat företag som kombinerar kompetens och passion för att erbjuda dig och din organisation de absolut bästa möjliga IT-lösningarna. Med oss som IT-partner kan du försäkra dig om en säker och effektiv IT-miljö som gör att ni till fullo kan fokusera på det ni är bäst på och således förverkliga ert företags vision.

Därför bör du göra Liminity till din IT-partner

Det finns många anledningar till varför du och din organisation skulle må gott med Liminity som IT-partner. Nedan nämner vi några:


Tryggheten. Vi vill att du och din organisation ska känna att er IT-miljö är i trygga händer. Vi kan med vår expertis och erfarenhet erbjuda er en skräddarsydd IT-lösning som inte lämnar något till slumpen. Vi kan både hjälpa er redan existerande IT-avdelning eller helt och hållet ta hand om er IT-miljö. Att vara lyhörda är viktigt för oss på Liminity, och vi är säkra på att ett lyhört arbetssätt genererar trygghet.       


Vi är lösningsorienterade. För att hitta de bästa möjliga IT-lösningarna är det viktigt att som företag vara flexibelt. Vi strävar alltid efter att vara så flexibla som möjligt, vilket inte bara gör så att vi kan anpassa arbetet efter våra kunders specifika behov, utan att vi även kan anpassa betallösningen efter dessa. I vissa fall kanske det är bättre med timbankar, och i andra fall med löpande avtal. Oavsett vilka behov våra kunder har så löser vi dem!


Stor vikt på säkerhet och effektivitet. Något man absolut aldrig får tumma på i en IT-miljö är säkerheten. En osäker IT-miljö kan vara otroligt skadlig för en organisation, och kan i vissa extrema fall faktiskt leda till konkurs. Därför lägger vi tonvikt på att leverera säkra och vattentäta  IT-lösningar. Men vi vet också hur viktigt det är att arbeta effektivt. Så tack vare våra konsulters gedigna kunskap och erfarenhet så kan vi arbeta effektivt utan att för den delen någonsin behöva kompromissa med säkerheten.


Kontakta oss när ni letar en IT-partner i Stockholm!

Är du och din organisation i snabbt behov av en IT-partner eller ifall du har några frågor om oss så är det bara att ta kontakt med oss. Vi är bara glada att få svara på dina frågor och hjälpa dig hitta rätt i IT-djungeln. Vi tror stenhårt på en god kundkontakt, och vi vet att det är extra viktigt i just IT-branschen eftersom det krävs en konstant dialog mellan konsult och kund för att IT-supporten ska fungera så bra som möjligt.

Varmt välkommen till oss på Liminity!