I dagens värld finns det knappt något viktigare än att våra IT-system fungerar som de ska. Det mesta idag är åtminstone datoriserat till en viss grad, och skulle ett IT-system krångla kan det innebära stora problem. Särskilt ifall problemet inte åtgärdas i det snaraste. Det är därför tur att det finns företag som specialiserar sig på IT-support. Vi, Liminity, är ett Stockholmsbaserat bolag utgjort av IT-konsulter som kombinerar passion och kunskap för att leverera de allra bästa IT-lösningarna till dig och din organisation. Vi är stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda och flexibla IT-lösningar, vare sig ni behöver engångshjälp med något specifikt eller vill hyra in en IT-konsult för längre arbete.

Därför ska du välja en IT-konsult från Liminity

Nedan nämner vi tre anledningar till varför du i Stockholm gör helt rätt i att välja en IT-konsult från oss på Liminity.


  • Absolut trygghet. Då våra IT-konsulter besitter en gedigen expertis inom området kan du och din organisation vara säkra på att er IT-miljö skulle vara i väldigt trygga händer hos oss. Vi tror på ett lyhört och skräddarsytt arbetssätt, vilket innebär att våra IT-konsulter jobbar hårt för att hitta de bästa möjliga IT-lösningarna för just er IT-miljö. Vi kan både understödja er redan existerande IT-avdelning eller ta hand om den helt och hållet.


  • Vi är lösningsorienterade. En av våra ledstjärnor är flexibilitet. Vi vet att det är viktigt att vara anpassningsbara. Därför kan vi inte bara erbjuda dig och din organisation de absolut bästa IT-lösningarna, utan även den betallösningen som funkar bäst för er. Till exempel timbankar eller löpande avtal.


  • Säkerhet och effektivitet. Att säkerhet är av ytterst vikt i en IT-miljö säger sig självt. Ett osäkert IT-system kan av många anledningar faktiskt leda till en organisations undergång. Därför är vi benhårda med att aldrig kompromissa med säkerheten när vi arbetar. Vi strävar efter att hitta lösningar som håller i längden och att hitta de så snabbt som möjligt. Och tack vare våra konsulters kunskap kan vi arbeta både effektivt och noggrant på samma gång.    


Kontakta oss redan idag för att anlita en IT-konsult i Stockholm

Är du och din organisation i behov av en kunnig IT-konsult i Stockholm eller ifall du vill veta mer om oss och vad vi kan erbjuda så är det bara att du kontaktar oss. Vi är bara glada att kunna svara på frågor och berätta mer om oss. Vi värdesätter en personlig kontakt med våra kunder då en välfungerande IT-support kräver en konstant dialog mellan konsult och kund.

Kontakta oss för mer information, varmt välkommen till Liminity!