IT-jobb i Stockholm

Kontakta oss

tjanst_single_hero

Varför ska du söka jobb hos Liminity?

Är du en stjärna inom IT som är på jakt efter ett nytt jobb? Utan IT hade inte vårt moderna samhälle funnits. I princip varje aspekt av dagens värld är i stort behov av IT-system för att fungera. Särskilt många IT-system finns i storstäder som Stockholm, och det är precis där Liminity är baserade. Vi är ett passionerat företag som brinner för att utföra de bästa IT-jobben åt våra kunder. Vår affärsidé är att erbjuda en helhetssyn på IT-lösningar och att slå ihop vårt företags höga kompetens med den enskilda konsultens kunskap och stora engagemang. Detta gör att vi inte lämnar något åt slumpen när vi arbetar, och vi kan hitta vattentäta IT-lösningar som håller i längden.

Här nämner vi några anledningar till varför du bör söka jobb som konsult hos Liminity:

tjanst_single_cta
  • Utvecklingsmöjligheter. Hos Liminity hittar du ett företag just nu utvecklas i rask takt, varför inte utvecklas med oss? Här hittar du en mängd olika slags uppdrag, stora som små, vilket leder till stora chanser för dig att utveckla dina kunskaper vidare.
  • Lösningsorienterade. En av våra ledstjärnor är flexibilitet. Vi vet att det är viktigt att vara anpassningsbara. I och med att vi växer så kommer kunna få in allt fler kompetenta medarbetare att dela sin expertis med, allt för att vi ska kunna erbjuda en så komplett kunskapsbank som möjligt.
  • Brett utbud. Tack vare att vi är så flexibla så kan vi erbjuda våra kunder och konsulter en stor variation av arbetsområden.  Allt ifrån uppdrag där vi tar hand om en hel IT-miljö till mindre IT-arbeten. Som konsult hos oss är vi säkra på att vi tillsammans hittar något som passar just dig och dina erfarenheter.

Kontakta oss när du söker efter IT-jobb i Stockholm

Bli vår nästa stjärnkonsult och arbeta med en mängd varierande kunder inom olika områden. Vi kan erbjuda er IT-jobb i Stockholm där ni kan känna er säkra med att ni får vara med och utvecklas i takt med företaget. Hör av er till oss om ni har några frågor om vilka vi på Liminity är och vad vi kan erbjuda er. Vi värderar en konstant och lyhörd dialog med våra konsulter, allt för att ha en så effektiv arbetsprocess som möjligt.

Varmt välkommen att höra av er till Liminity!

Skicka en förfrågan och få snabb återkoppling!

Fyll i formuläret med de uppgifter som du vill, vi återkommer så snabbt vi kan till dig!

Kontakta oss