Infrastruktur - konsulter för er IT-miljö

Det krävs mycket för att tekniken ska fungera. Vi har erfarna konsulter som övervakar era datorer, servrar, nätverk och säkerhet.

tjanst_single_hero

Drift, övervakning och skalbarhet

Våra erfarna konsulter ser till så er IT-infrastruktur är i drift. Vi hjälper er med övervakning och skalbarhet på tjänster i takt med er verksamhets arbetstakt.

Kontohantering i molnet
Övervakning och felsökning

Hantering av konton, behörigheter och identiteter i Azure Active Directory.

Våra konsulter har erfarenhet av att hantera digitala identiteter i Azure Active Directory (Azure AD) åt stora organisationer med tusentals anställda.

Microsoft 365, Azure Portal och tusentals andra SaaS-program.

SaaS (Software as a service) gör det möjligt för användarna att ansluta till och använda molnbaserade appar via Internet. Vanliga exempel är e-post, kalender och kontorsverktyg (till exempel Microsoft Office 365).

Interna resurser.

Interna resurser, som appar i företagets nätverk och intranät, tillsammans med molnappar som utvecklats av din egen organisation.

Felsökning av prestandaproblem

Prestandaproblem kan uppstå från databasfrågor, anslutning mellan tjänster, underetablerande resurser eller minnesläckor i kod. Programtelemetri och profilering kan vara användbara verktyg för felsökning av era applikationer.

Upprätta prestandabaslinjer

Vi upprättar prestandabaslinjer för era applikationers effektivitet och dess stödinfrastruktur. Att mäta prestanda mot baslinjer kan ge strategier för förbättringar och avgöra om applikationerna uppfyller affärsmålen.

Datadrivna metoder

Vi baserar våra beslut på de data som samlas in från repetitiva processer. Vi arkiverar data för att övervaka prestandaändringar över tid, inte bara jämfört med den senaste mätningen.

Identifierar flaskhalsar

Flaskhalsar är ett område i era applikationer som kan hindra prestanda. Dessa punkter kan vara resultatet av brist på kod eller felaktig konfiguration av en tjänst. Vanligtvis uppstår en flaskhals när belastningen ökar.

Ett varumärke format av speciella kärnvärden

Expertis

Konsulter med certifikat inom olika områden. Vår gemensamma kompetens är bred och täcker många områden inom IT.

Sammanhållning

Sammanhållning mellan våra medarbetare och mot våra kunder är en av alla våra framgångsnycklar. Vi tror starkt på att medarbetare som mår bra leder till kunder som är nöjda.

Leverans

Prioriterad leverans som överträffar era förväntningar. När det kommer till IT så kan ni lita på oss!

Uppdaterade

Ett ungt företag med unga medarbetare till er fördel. Våra konsulter är uppvuxna i en modern tid och hänger med i teknikens snabba utveckling.

tjanst_single_cta

Låt oss effektivisera er IT-infrastruktur

Ta kontakt med oss idag!

Kontakta oss