Bemanning för era IT-behov

Letar ni efter rätt IT-konsult? På Liminity förstår vi vikten av att hitta rätt person för uppdraget, och vi är här för att erbjuda spetskompetens. Oavsett om ni söker efter konsulter inom IT-support, nätverk, drift eller något annat område inom infrastruktur, har vi yrkeskunniga konsulter redo att hjälpa er uppnå era affärsmål. Låt oss vara er partner för framgång!

Kontakta oss

start_hero
Infrastruktur

Med våra nischade konsulter inom IT-infrastruktur kan ni lita på att ni får den kompetens ni behöver för en stabil och säker teknisk grund. Vi har konsulter inom allt från IT-support och drift till applikationstekniker, nätverkstekniker, systemadministratörer, teamleaders med mera. Låt oss bemanna er infrastruktur!

För stora och små behov

Vi på Liminity är stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda bemanningslösningar för företag i alla storlekar. Oavsett om ni behöver hjälp med att bemanna små eller stora projekt så finns våra erfarna konsulter här för att hjälpa er. Vi anpassar oss efter era behov och ser till att ni alltid får rätt kompetens vid rätt tillfälle.

Flexibla konsultlösningar

Hos oss på Liminity förstår vi vikten av flexibilitet när det kommer till bemanning av IT-konsulter. Oavsett om ni behöver konsultlösningar på heltid, deltid, try and hire, på plats eller på distans, är vi här för att skräddarsy en lösning som passar era behov. Vi ser till att er verksamhet får tillgång till rätt kompetens vid rätt tillfälle, utan onödig administration eller krångel.

Professionalism

Vi är stolta över att ha konsulter med en hög nivå av professionell kompetens och erfarenhet. Vi ser till att våra konsulter är kvalificerade och uppdaterade med den senaste tekniken och vi kan garantera att de kommer att leverera en högkvalitativ lösning till er verksamhet. Lita på oss när det kommer till kvalificerade konsulter som kommer överträffa era förväntningar.

tjanst_2

Frågor och svar

Vilken typ av kunder arbetar ni med?

Vi arbetar med kunder i alla storlekar, från små till stora företag, inom en rad olika branscher. Vi hjälper till med direktbemanning men även som underleverantörer.

Vi behöver bara konsult under en kortare period. Går det bra?

Det går absolut bra. Vi har erfarenhet av att bemanna korta och långa projekt.

Vi behöver hjälp inom IT, men är osäkra på vilka eller hur många konsulter vi behöver.

Kontakta oss så går vi igenom er situation tillsammans för att reda på hur ert behov ser ut och hur vi kan hjälpa er att stötta det!

Kan ni hjälpa till med att bemanna ramavtal?

Ja, vi kan hjälpa till med att bemanna ramavtal och skräddarsy lösningar efter era behov.

Får man anställa en konsult från er?

Det går bra! Om både konsult och ni är nöjda och vill, så funkar det absolut för vår del också.

Vilken typ av stöd erbjuder vi våra konsulter?

Vi erbjuder löpande stöd under hela konsultens anställning, och ser till att de alltid har tillgång till rätt kompetens och att konsulten får nödvändig support och utveckling. Vi erbjuder bland annat gratis utbildningar, certifikat och gratis kontakt med psykoterapeuter.

start_cta

Redo för skräddarsydda konsultlösningar?

Har ni behov av kompetenta IT-konsulter? Vi kan hjälpa er att hitta rätt lösning. Kontakta oss idag för att få mer information om våra skräddarsydda bemanningslösningar!

Kontakta oss